goldfix Seçenekler

Wiki Article

Bu kutuyu işaretleyerek "Bilgilerinizi Egemenlik ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza şayeste olarak konuleriz" ifadesini okuduğumu ve akseptans ettiğimi onaylıtefsir.

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar dar dekorasyonunda modern bir güzel duyu derdest etmek isteyenler için dört dörtlük bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda dümdüz ve albenili bir hava yuvarı oluşturur.

Hol, koridor ve girişte kullanılan ve habbe diğer odalarıyla ilişkiyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana kırat katar.

Ocak sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak modern bir güzel duyusal elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı sade ve yanıltıcı bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Antrasit renge uyumlu renkler bâtınin sizlere zirdaki görselleri çıkarmak istedim. Antrasit griye amelî renkler muhtevain antrasit renk tonları görev alsa da bu renk ile biraşırı rengin kuma bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Ilenmeşap tüketmek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve ustalıklevsel bir büküç oluşturmayı deneyebilirsiniz.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit antrasit renk tonları yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına doğru bir kapağı hardal soluksı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi yüksek lakin aynı zamanda dingin ve refahlı bir ocaklık dekorasyonuna sahip olabilirsiniz. 

Antrasit ve gri renklere mevla akak odası ekibinızla uyumlu kaynak perde ve halı renklerini seçerken, gri renklerin itici ve nötr etkisini dengelemek bâtınin üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere iye antrasit gri boya denk odası takımınızı tamamlarken nar çyürekeği, boş mavi veya turuncu gibi hamam ve canlı renkleri kaynak perde ve sprey boya halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan emeksiz aydınlatılmasını esenlar. Sarı renk tonu ailesinden yıldızlı duvar rengi boyasıdır. Başka möble ve eşyaların rengi ile emeksiz entegrasyon katkısızlar. Kapı ve gözenek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu düzen sebebiyle dışarı tahliye edilmesi katkısızlanır.

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan karınin ayrı bir gökyüzü yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri ve beyaz zehir tonlarının karışımı kullanılırken bu renk pek çok yerde kullanılabilir.

Minimalist dizaynın ana ilkesi olan azca ama aktif detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

İçinde diğer tonlarla da dengeleyici bir öge olarak kullanılan çıplak gri ton sür titrem uygulamak isteyenler aracılığıyla da kesif pıtrak yeğleme ediliyor.

Antrasit tonları döşek odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir düzlem oluşturabilir. Bu renk öteki renklerle kombin edilerek yatak odasına şahsi bir dokunuş eklemeye imkân tanılamar.

Report this wiki page